GRATIS VERZENDING VANAF €40(NL) & €60(BE)

KAARSEN ONLINE BESTELLEN

Wil je graag kaarsen online bestellen? Bij Scent with Love hebben een uniek aanbod van handgemaakte kaarsen die in ons atelier in Amsterdam gemaakt zijn. Onze collectie is met veel liefde en plezier samengesteld en kan voor iedere gelegenheid als uniek cadeau dienen. Met ‘The Perfect Gift’ heb jij altijd iets leuks en persoonlijks. Zo kun je je eigen tekst laten bedrukken op onze kaarsen.

HANDGEMAAKT IN AMSTERDAM

Al onze producten worden met veel liefde handgemaakt in ons atelier in Amsterdam

ECO-FRIENDLY

Onze kaarsen zijn gemaakt met 100% natuurlijke kokos was en zijn paraffine vrij

CRYSTAL COLLECTION

6 verschillende kristallen

Shop nu

ESSENTIAL COLLECTION

Personaliseer de labels met jouw tekst

Shop nu

ZODIAC COLLECTION

Shop jouw sterrenbeeld

Shop nu

CRYSTAL COLLECTION

Shop

ESSENTIAL COLLECTION

SHOP

ZODIAC COLLECTION

Shop

ECO FRIENDLY

Onze kaarsen zijn gemaakt met 100% natuurlijke kokos was en zijn paraffine vrij

Pick your favorite

Creëer jouw unieke product met een van onze bestsellers

PERSOONLIJK EN UNIEK | KAARSEN ONLINE BESTELLEN

Op zoek naar een persoonlijk uniek cadeau? Scent with Love biedt hier de oplossing. Onze kaarsen en geurstokjes kunnen gepersonaliseerd worden met jouw eigen boodschap. Zo kun je op een bijzondere manier jouw zwangerschap bekendmaken met een ‘Coming in 2022’ kaars of je kunt een ‘Home Sweet Home’ kaars cadeau geven aan je vriendin die net verhuisd is. Welke boodschap je ook hebt, met onze kaarsen maak je iemand altijd blij. Op de productpagina’s kun je zelf gemakkelijk de tekst in het tekst vak plaatsen, dan bepalen wij hoe deze mooi op de kaars vormgegeven wordt.

ONS AANBOD |CRYSTAL & ZODIAC

In ons aanbod hebben we naast onze Essentials kaarsen in onze zes signature geuren: Mysterious Musk, Cotton de Fleur, Romantic Rose, Oud Noir, Cashmere Lotus en Smokey Gatsby, ook de Crystal en Zodiac Collection. Dit zijn kaarsen waarbij gebruik gemaakt is van echte kristallen die positieve energie afgeven. Ook hebben we geurstokjes die kristallen bevatten.

Goed om te weten is dat onze kaarsen zijn gemaakt van 100% vegan kokos was en vrij van paraffine, soja, palmolie, bijenwas en synthetische toevoegingen.

Nu winkelen

LOVE NOTES

Prachtige producten met heerlijke geuren. Geweldige service en zo leuk dat je een eigen boodschap kan plaatsen op de producten.  

– Michael

Wat een fijne producten! Erg tevreden met de twee aankopen die ik tot dusver heb aangeschaft, werd als cadeautje ook zeer goed ontvangen. 

– Laura

Perfect cadeautje wanneer je een mooie boodschap wilt overbrengen. Net even wat persoonlijker, prachtig verpakt en snel geleverd. 

– Marjolein

Persoonlijk cadeau om te geven, was prachtig ingepakt met oog voor detail. De geuren zijn heerlijk en heel chique door de kristallen. 

– Femke

CONTACT

Kaarsen online bestellen doe je bij Scent with Love! Heb je mooie kaarsen gevonden en heb je nog vragen over het personaliseren? Of heb je nog andere vragen? Kijk dan eerst op onze ‘veelgestelde vragen’ pagina. Wie weet staat het antwoord er al bij! Zo niet? Neem dan contact op via hello@scentwithlove.nl dan zullen wij je helpen!

.

Bekijk onze bestsellers